لیست اختراعات سیدرضا علوی
احياء نبات مجدد به روش كريستاليزاسيون مغناطيس
روشهاي معمول پرورش ماهي عبارتنداز، پرورش ماهيان در كنار زمين¬هاي كشاورزي، در استخرهاي سيماني و در استخر هاي دايره اي شكل كه هركدام داراي زيان¬هايي مي¬باشند به طور مثال مي¬توان به جذب آب در خاك در كنار زمين¬هاي كشاورزي، بدبو شدن آب وهزينه¬ي زياد پرورش ماهي در استخرهاي سيماني و دايره¬اي شكل اشاره كرد. دراين سيستم داراي در كنار حوضچه پرورش ماهي بخش تصفيه آب خودكار، تعبيه شده وانرژي لازم براي آن توسط انرژي خورشيدي تامين مي¬گردد. تامين غذاي ماهي¬ها نيز به طريق هوشمند صورت مي¬گيرد. اين سيستم داراي سه بخش است: 1-\tمخزن نگهداري آب 2-\tمخزن تصفيه (سامپ) 3-\tبخش الكترونيك (مخزن غذاده و پمپ هوا) چون پس از مدتي آب درون مخزن كدر شده، اكسيژن آب كم مي¬شود و گازهاي سمي افزايش مي¬يابد و نيز به علت داشتن بوي نامطبوع، لازم است آب موجود تصفيه گردد. به همين دليل از كنار اين مخزن آب به قسمت دوم(تصفيه) واريز مي¬گردد و مراحل تصفيه درآن انجام شده و سپس به مخزن ماهي بر مي¬گردد. اينكار به طور پيوسته در حال انجام است و انرژي اين امر از سولار¬هاي خورشيدي تامين مي¬گردد. بخش تصفيه¬ي آب از شش مرحله تشكيل شده است. اين مراحل عبارتنداز : 1- ابرهاي مديا 2- مرجان¬هاي بزرگ و درشت حفره 3- مرجان با حفره متوسط 4-مرجان ريز حفره(خرده مرجان) 5- سراميك¬ها، بيوبال¬ها و زغال¬اكتيو 6 -اكسيژن دهي به وسيله گياه در بخش غذادهي، سيستم هوشمندي نصب شده است تا در مواقع لازم نوع غذاي مناسب را به مخزن ماهي بريزد. سيستم¬هاي پرورش ماهي بر روش¬هايي استوار مي¬باشند كه نيازمند آب فراوان و جاري هستند. به همين دليل معمولا در كنار رودها و چاه¬ها بنا مي¬گردند و در مناطقي كه اين امكان وجود نداشته باشد به دليل كمبود آب اجرا نمي¬گردد. روش¬هاي معمول در حوضچه¬هايي كه داراي آب بسته(راكد) هستند امكان پرورش ماهي بدون تصفيه آب و تزريق اكسيژن و يا تعويض آب امكان پذير نمي¬باشد. در جهت نمايش كارا بودن اين سيستم ساخت مدلي كوچك در قالب يك آكواريوم صورت گرفته است.
اين اختراع مربوط به فرآيند توليد كروسين بنفش يا كروسين خالص مي باشد. با توجه به اثرات دارويي كروسين مانند خواص آنتي اكسيداني، ضد سرطاني، تقويت حافظه و كاربرد گسترده در صنايع غذايي، توليد كروسين با خلوص بالا و فاقد تركيبات غير مفيد حائز اهميت مي باشد. ساير روش هاي پيشين توليد كروسين، در سطح آزمايشگاهي بوده و منجر به توليد كروسين با خلوص پايين مي شوند. توليد كروسين توسط اين روش با حذف مشكلاتي همچون زمان بالا، مراحل خالص سازي و تبلور طولاني و اضافي، بازدهي كم، عدم صنعتي شدن فرآيند و امكان توليد در حجم هاي بالا، عدم توليد كروسين خالص (بنفش)، امكان توليد كروسين خالص در مقايس صنعتي در مدت زمان كوتاه را ممكن مي سازد. در اين فرآيند، ابتدا پودر زعفران در محلول آبي پتاسيم كلرايد در دماي c◦50 خيسانده ميشود، سپس عصاره بدست آمده وارد ستون هاي جاذب دكستريني شده و فرآيند جذب كروسين توسط ستون انجام مي شود. پس از شستشوي مجدد ستون توسط محلول پتاسم كلريد، داخل ستون را با استيك اسيد پر كرده تا پركننده دكستريني در اسيد حل شده و كروسين از محلول آزاد شود. كروسين حاصله داراي خلوص بالا، به رنگ بنفش و نقطه ذوب c◦187-184 مي باشد.
پاشنده عصاره عرقیات زعفران با پایه حلال ویژه آلی بروش جداسازی مواد ستون تقطیر و افزایش قدرت
ساخت اسپري ضد عفوني كننده فوري سطح با روش فناوري نانو و بامواد فود گريد بي رنگ بدون ايجاد حساسيت
موارد یافت شده: 9